Gandel u posjeti Bijelom Polju: Unaprijediti saradnji u oblasti turizma, privrede i kulture

Smolović je kazao da što se tiče same saradnje na sastanku se razgovaralo o približavanju odnosa između gradova, te da je pokrenuta inicijativa da se uspostavi saradnja između Bijelog Polja i određenog slovačkog grada

3201 pregleda 1 komentar(a)
Smolović i Gandel, Foto: Opština Bijelo Polje
Smolović i Gandel, Foto: Opština Bijelo Polje

Boris Gandel, ambasador Republike Slovačke danas je posjetio Bijelo Polje, gdje je razgovarao sa predsjednikom opštine Petrom Smolovićem.

Na sastanku je istaknuta obostrana želja za međusobnom saradnjom.

"Iako je više puta boravio na sjeveru, ambasador Slovačke je istakao da mu je drago što je po prvi put u Bijelom Polju i izrazio zadovoljstvo sa onim što je čuo o potencijalima sa kojima naš grad ",saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

U saopštenju se dodaje da je Gandel je iskazao spremnost da se saradnja unapređuje u oblastima turizma, privrede i kulture.

Smolović je kazao da što se tiče same saradnje na sastanku se razgovaralo o približavanju odnosa između gradova, te da je pokrenuta inicijativa da se uspostavi saradnja između Bijelog Polja i određenog slovačkog grada, gdje će ambsador Gandel pokrenuti aktivnosti ka implementaciji takve saradnje između lokalnih samouprava.

Sa ambasadorom Slovačke razgovarali su i predsjednica SO Nemša Omerhodžić i potpredsjednici Nermin Bećirović i Ernad Suljević.

Bonus video: