od petka do nedjelje veče

MZD: Pojačane kontrole poštovanja epidemioloških mjera, poseban fokus na Podgoricu, Nikšić...

"Kontrolom će na terenu rukovoditi Uprava za inspekcijske poslove, uz asistenciju Uprave policije i u saradnji sa lokalnim samoupravom. Sprovodiće se provjera posjedovanja Nacionalne digitalne COVID potvrde u ugostiteljskim objektima i ostalim mjestima gdje se okuplja veći broj ljudi, kao i da li se krši mjera zabrane organizovanja svadbi i drugih porodičnih veselja"

4872 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo zdravlja (MZD), Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije i ove sedmice, od petka do nedjelje veče, organizovaće akciju pojačane kontrole poštovanja propisanih epidemioloških mjera u svim gradovima Crne Gore, sa posebnim fokusom na Podgoricu, Nikšić,Tivat, Budvu i Herceg Novi, saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja (MZD).

"Kontrolom će na terenu rukovoditi Uprava za inspekcijske poslove, uz asistenciju Uprave policije i u saradnji sa lokalnim samoupravom. Sprovodiće se provjera posjedovanja Nacionalne digitalne COVID potvrde u ugostiteljskim objektima i ostalim mjestima gdje se okuplja veći broj ljudi, kao i da li se krši mjera zabrane organizovanja svadbi i drugih porodičnih veselja", ističe se u saopštenju MZD.

Iz tog Vladinog resora su rekli da još jednom pozivaju privrednike i građane da budu odgovorni i da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, prije svega zbog zaštite zdravlja i svojeg i svojih najbližih i cjelokupne populacije.

Preporučujemo za Vas