Sezonski popusti u salonima Novi Volvox

U salonima Novi Volvox počelo je sezonsko sniženje na svim sektorima: stolarije, keramike, sanitarija, boja i lakova i pratećeg materijala. Veliki popusti kupce očekuju i u novom salonu instalacija i rasvjete.

12463 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

Sezonsko sniženje u salonu Novi Volvox trajaće do kraja tekuće godine, ili do isteka zaliha. Popustom su obuhvaćeni:

  • sektor stolarije sa velikim izborom unutrašnjih vrata i parketa, a popusti su 25% na odabrane modele unutrašnjih vrata proizvođača „Braća Marić“, kao i na određene vrste parketa Din Novoselac, Pan parket i Samatini od 25% do 40%.
  • sektor sanitarija sa širokim asortimanom raznovrsnih proizvoda – česme, umivaonici, vodokotlići, prateća galanterija koji su na popustu 25%;
  • sektor keramike sa mnogobrojnim kombinacijama keramičkih pločica na popustu 20%;
  • prateći materijali i odabrani artikli – odabrani Armstrong plafoni, dekorativne lajsne Stilby, staklena mineralna vuna Rio sa alu folijom, boje i lakovi za metal i drvo Primalex i Johnstone’s, koji su na popustu 30%.

U salonu instalacija i rasvjete, kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda renomiranih svjetskih brendova, kao i savremena i kvalitetna rješenja za osvjetljenje enterijera i eksterijera i sve što je potrebno za instalacije jake i slabe struje, vodovoda i kanalizacije i termotehnike.

U ovom salonu, na popustu od 25% je veliki broj proizvoda – prekidača i utičnica LEGRAND Classia, kao i rasvjeta Braytron i led rasvjeta Thorn Eco.

Posjetite Novi Volvox - salon keramike, stolarije, sanitarija i materijala u ulici Vojislavljevića 91 u Podgorici (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) i odaberite kvalitetne proizvode za svoj dom!

Radno vrijeme ovog salona je od 7 do 20h svakog radnog dana i subotom.

Salon instalacija i rasvjete možete pronaći u istoj ulici, Vojislavljevića br. 81, u Podgorici.Radno vrijeme ovog salona je ponedjeljak - petak od 7 do 17h, a subotom od 7 do 15h.