Djelovi više opština nekoliko sati bez struje

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.
60 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.11.2017. 06:59h

Djelovi više opština biće nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Grlić i Ćurilac, a u Beranama Beranselo II, Balabanda, 4 crnogorske, M Jovančevića, D Vujoševića, SUP, Sacina bara i Budimlja.

U Podgorići će zbo radova na mreži, od osam do devet sati, bez struje biti Lalevići, Orja Lika, Bogićevići, Frutak, Ržišta, Do Pješivački, Valeta, Viš, Glava Zete, Kujava, Bogmili, Zagorak, Tunjevo, Dobro Polje, Adžin Most, Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova, Donji Rsojevići, Bare Šumanovića, Šobaići, Mijokusovići, Boronjina, Mandići, Kupinovo i Motel Sokolina.

Od osam i 30 do 15 sati bez struje će biti Dječji vrtić u Momišićima i naselje oko njega, od devet do 12 sati: OŠ u Donjoj Gorici i naselje oko nje, a od devet do 14 sati Ramza Ćaf, Drume, Božaj, Vitoja, Kremza, Skorać, Karaula, Jagoda, Helnica, Nobom, Spinja, Arza, Brlaj i Traboin.

U Kotoru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Lipci, dok će u Ulcinju, od osam do 12 sati, bez struje ostati Veterinum, dio naselja preko puta Autobuske stanice do CEDIS-a.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Kalušići, Hoćevina, Bitine, Palež, Lever Tara, Glibaći, Bobovo i Ograđenica, a u Šavniku, od devet do 15 sati, selo Bijela.

U Bijelom Polju će, od osam do 12 sati, bez struje ostati Potkrajci, Sutivan, Strojtanica, Kukulje, Konatari, Kanje, Bistrica, Unevina i Njegnjevo, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta Pozeginja, a od deset 15 sati Ravna Rijeka, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Pali, Jabucino i Okladi.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Bistrica, Crna Poda, Ravnjak i Dobrilovina.

U Kolašinu će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Skrbuša, Vraneštica, Skrbuša, Dulovine, Bijeli potok, Izlasci, Padež, Mateševo, Jabuka, Bare Krajske i Lukićevića Lug, od devet do 14 sati i 30 minuta Bistrica, a od devet do 15 sati Bare, Raicevine, Ulica, Sretedka gora i Uljari.

U Petnjici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Radmance, Donja Vrbica i Trpezi, a u Andrijevici, od devet do 14 sati i 30 minuta Poda.

U Rožajama će, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Bać, Vuča, Dračenovac, Besnik i Njeguš.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: