Telekom poklanja telefone, godinu besplatnih razgovora u mreži, godinu besplatnog interneta...

15 pripejd korisnika koji tokom decembra aktiviraju opcije, osvojiće neku od jedinstvenih nagrada Telekoma

21190 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Najveći poklon je kad smo zajedno – ali decembar ne bi bio to što jeste bez prazničnih poklona Crnogorskog Telekoma. Nakon novogodišnjih iznenađenja za Magenta 1 i postpejd korisnike, u Telekomu su pripremili veliku prazničnu nagradnu igru za pripejd korisnike.

Svi pripejd korisnici Telekoma koji do 30. decembra aktiviraju bilo koju pripejd opciju imaju šansu da osvoje neki od pametnih telefona:

  • Samsung Galaxy A52s
  • Samsung Galaxy A12
  • Xiaomi Redmi Note 10S
  • Xiaomi Redmi 9

Uz to, 15 pripejd korisnika koji tokom decembra aktiviraju opcije, osvojiće neku od jedinstvenih nagrada Telekoma:

  • godinu besplatnih poziva u mreži
  • godinu besplatnog interneta
  • 100 eura za pozive i internet

Dobitnici će biti izvučeni 31. decembra, a iz Telekoma ističiu da se svaka aktivacija opcija broji, pa više aktivacija povećava šanse za dobitak!

A dok čekaju izvlačenje nagrada, u Telekomu su pripremili malo iznenađenje za sve pripejd korisnike – sve opcije koje aktiviraju do kraja januara vrijede duplo.

Više kontakata (i više svega) u ovo doba godine je neizbježno, poručuju iz Telekoma, pa svaka opcija do 31. januara donosi duplo više sadržaja. Isto važi i za trajnu opciju 500 jedinica, čiji će sadržaj biti dupliran sa svakim obnavljanjem u toku ovog perioda, bilo da je korisnik već aktivirao tu opciju ili je aktivira sada. Kako duple opcije izgledaju u praksi, može se pronaći na ovoj stranici: https://telekom.me/privatni-korisnici/pripejd-opcije

Sve informacije o nagradnoj igri, pripejd ponudi i pripejd opcijama Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me