Sekulović na Forumu ministara na Brdu kod Kranja

Sekulović predstavio napore ministarstva u pogledu reforme pravosuđa u Crnoj Gori, te najavio nove korake u tom procesu sa posebnim osvrtom na modernizaciju informatičkog sistema i edukaciju učesnika pravosudnog sistema

984 pregleda 0 komentar(a)
Sekulović, Foto: MPLJMP
Sekulović, Foto: MPLJMP

Delegacija Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, predvođena koordinatorom tog resora i ministrom unutrašnjih poslova Sergejem Sekulovićem, prisustvovala je dvodnevnoj ministarskoj konferenciji Evropske unije i Zapadnog Balkana o pravosuđu i unutrašnjim poslovima, na Brdu kod Kranja u Sloveniji.

sekulović samit
foto: MPLJMP

Sekulović je, kako je saopšteno iz MPLJMP, predstavio napore ministarstva u pogledu reforme pravosuđa u Crnoj Gori, te najavio nove korake u tom procesu sa posebnim osvrtom na modernizaciju informatičkog sistema i edukaciju učesnika pravosudnog sistema. Sekulović je uputio i zahvalnost partnerima iz Evropske unije i Savjeta Evrope.

sekulović samit
foto: MPLJMP

Osim Sekulovića, delegaciju su činili i državni sekretari Boris Marić i Bojan Božović.

Konferencijom je predsjedavao ministar pravde u Sloveniji Marjan Dikaučič i komesar Evropske unije za pravosude Didije Rajnders (Didier Reynders).

Bonus video: