Direktor Aerodroma Tivat i šef obezbjeđenja oslobođeni disciplinske odgovornosti

Na osnovu sprovedenog postupka utvrđivanja odgovornosti zaključeno je da nema elemenata odgovornosti dvojice zaposlenih, s obzirom na to da su u konkretnoj situaciji savjesno postupili

6885 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Direktor tivatskog aerodroma i šef obezbjeđenja oslobođeni su disciplinske odgovornosti nakon sprovedenog postupka, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

"Nakon sprovedenog postupka nadležni u Aerodomima Crne Gore utvrdili su da direktor tivatskog Aerodroma i šef tamošnje Službe bezbjednosti nijesu počinili povredu radne obaveze, pa su oslobođeni disciplinske odgovornosti", piše u saopštenju.

Dodaju da je na osnovu sprovedenog postupka utvrđivanja odgovornosti zaključeno je da nema elemenata odgovornosti dvojice zaposlenih, s obzirom na to da su u konkretnoj situaciji savjesno postupili.

Iz Aerodroma su 22. novembra saopštili da su podnijeli krivičnu prijavu protiv troje zaposlenih na Aerodromu Tivat i pokrenuli disciplinski postupak protiv direktora tog Aerodroma, šefa bezbjednosti i službenika.

Tada su naveli da su oni bez odobrenja na službeni izlaz Administrativne zgrade, 17. novembra 2021. godine, iznijeli dva paketa većih gabarita i putnu torbu sa nepoznatom unutrašnjom sadržinom.

Bonus video: