Diplomatski humanitarni Božićni bazar

Kompanija „Vezuv-Volcano“ donirala 3.000 eur Domu zdravlja Blok V - Podgorica

"Vjerujemo da će današnja donacija dati podršku da Dom zdravlja Podgorica još snažnije nastavi proces unapređenja primarne zdravstvene zaštite u Glavnom gradu"

4180 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Volcano
Foto: Volcano

Tradicionalni 13. Diplomatski humanitarni Božićni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena održan je danas u šoping centru Delta City.

Pored mnogobrojnih ambasada i ove godine prijatelj božićnog bazara je bila kompanija „Vezuv-Volcano“, koja je rado prihvatila poziv Međunarodnog kluba žena da bude dio humanitarnog Božićnog bazara.

"Današnja donacija Domu zdravlja Blok V u iznosu od 3000 eur predstavlja još jednu potvrdu naše opredijeljenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Svjesni trenutne situacije izazvane COVID -19 i svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, naš izbor je bio da donacija bude usmjerena za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe organizacione cjeline „Izabrani doktor za žene“. Vjerujemo da će današnja donacija dati podršku da Dom zdravlja Podgorica još snažnije nastavi proces unapređenja primarne zdravstvene zaštite u Glavnom gradu, izjavila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Vezuv", Volcano Lena Bošković.

Volcano donacija
foto: Volcano

Iz kompanije su poručili da već tokom naredne nedjelje pokreću sljedeću društveno-odgovornu aktivnost kojom će JU OŠ Vlado Milić – Donja Gorica iz Podgorice donirati tehnički paket - računar, laptop i projektor sa projekcionim platnom, u cilju poboljšanja ambijenta za boravak i rad učenika i zaposlenih u toj obrazovnoj instituciji.

Preporučujemo za Vas