Pošta Crne Gore dostavljaće onlajn narudžbe Sport Vision-a

U cilju bolje realizacije ovog i narednih sličnih poslova Pošta Crne Gore kreirala je aplikaciju “Mobilni poštar” koja klijentu omogućava da prati paket narudžbe od trenutka kada ga Post Express kurir preuzme do uručenja u realnom vremenu.

16620 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pošta Crne Gore
Foto: Pošta Crne Gore

Pošta Crne Gore će dostavljati kupcima narudžbe sa onlajn prodavnice Sport Vision. Narudžbe će Poštini kuriri uručivati na cijeloj teritoriji Crne Gore najkasnije sjutradan od trenutka preuzimanja paketa, navedeno je, između ostalog, u ugovoru o pružanju Post Express usluga koji su danas potpisali Dragan Tufegdžić, izvršni direktor Pošte Crne Gore i Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a.

U cilju bolje realizacije ovog i narednih sličnih poslova Pošta Crne Gore kreirala je aplikaciju “Mobilni poštar” koja klijentu omogućava da prati paket narudžbe od trenutka kada ga Post Express kurir preuzme do uručenja u realnom vremenu. Sport Vision je doradio aplikaciju za svoje potrebe i obezbijedio kompletan pregled statusa paketa od trenutka onlajn narudžbe do uručenja. Integracija sa Poštinom aplikacijom “Mobilni poštar” biće omogućena i onlajn trgovinama koje su budući klijenti Pošte Crne Gore.

Pošta Crne Gore
foto: Pošta Crne Gore

- Smatramo da je Pošta Crne Gore, tj. usluga Post Express, najlogičniji izbor kada je riječ o dostavi onlajn narudžbi, rekao je Dragan Tufegdžić nakon potpisivanja ugovora. On je naglasio da je mnogo razloga zbog kojih će Pošta postati nezaobilazan partner onlajn trgovinama u Crnoj Gori.

- Nudimo uslugu koja u potpunosti zatvara krug između onlajn prodavca i kupca – preuzimanje pošiljke, dostava, naplata vrijednosti pošiljke i uplata iznosa prodavcu. Naši resursi, mogućnost da dođemo do svake tačke Crne Gore i dostavimo pošiljku za jedan dan su bez konkurencije. Potrudili smo se da kreiranjem aplikacije klijentu obezbijedimo tačnu informaciju o kretanju paketa u svakom trenutku. Takođe, korekcijama cjenovnika za dostavu onlajn narudžbi pružili smo ruku partnerstva velikim onlajn šopovima, kao što je Sport Vision koji ima i do 1000 narudžbi dnevno, ali i podršku manjim trgovinama koje tek razvijaju svoj posao, istakao je Tufegdžić.

Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a, regionalnog lidera u prodaji sportske opreme, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa Poštom Crne Gore.

- Obezbijedili smo sve preduslove da naša saradnja bude na najvećem nivou. Siguran sam da ćemo uspjeti da odgovorimo sve većim zahtjevima naših potrošača u segmentu onlajn prodaje. Cijeli je proces digitalizovan i očekujemo brzu i tačnu isporuku do svih potrošača u Crnoj Gori, rekao je Veličković. On se posebno zahvalio menadžmentu Pošte na uloženom naporu da ispuni visoke zahtjeve Sport Vision-a u dijelu digitalizacije cijelog procesa.