Dogovorena rekonstrukcija Slovenske plaže

"Predstavnici IRF koje je predvodio predsjednik Odbora direktora Velizar Kaluđerović, iskazali su spremnost da finansijski podrže realizaciju planirane rekonstrukcije"

5471 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka
Sa sastanka

Predsjednik Odbora direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva Mijomir Pejović i izvršni direktor Jovan Gregović, sastali su se danas sa predstavnicima Investiciono razvojnog fonda Crne Gore (IRF) i projektantima “Sharh” DOO iz Podgorice.

Povod sastanka je planirana rekonstrukcija TN “Slovenska plaža” i podizanje standarda vila “Maslina” i “Ruzmarin” sa 3* na 4* u cilju unapređenja ponude i konkurentnosti Hotelske grupe za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

“Razgovarajući o modalitetima buduće saradnje, na sastanku je predstavnicima IRF predstavljen Projekat adaptacije TN “Slovenska plaža”. Predstavnici IRF koje je predvodio predsjednik Odbora direktora Velizar Kaluđerović, iskazali su spremnost da finansijski podrže realizaciju planirane rekonstrukcije koja će biti od izuzetnog značaja za pozicioniranje Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, Budve i Crne Gore na domaćem i evropskom turističkom tržištu”, saopšteno je iz Hotelske grupe.

Bonus video: