Za korisnike Visa premium kartica pretpraznična atmosfera je počela

Srećna kupovina bez napora garantuje srećnu pretprazničnu atmosferu koju ne remeti nervoza gužvi i trke po radnjama.

28826 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VISA
Foto: VISA

Kad se na licu pojavi osmijeh kad shvatite da na kartici posjedujete više nego što mislite da imate – to je neprevaziđen osjećaj posebnog zadovoljstva kod svih nas prilikom iznenadnog „priliva“ na računu... Kako se svi radujemo tad! Visa je upravo taj Deda Mraz radosnih iznenađenja, i podsjećanje da neko uvijek brine o vama. Pogodnosti za korisnike Visa Gold, Platinum i Infinite kartice su rezultat osluškivanja vaših pretprazničnih želja. Otvorite poklon!

- Keš ili kartica?

- Visa.

Pitanje koje se još uvijek tu i tamo čuje kod nas. Skoro da smo se odvikli od plaćanja kešom i rijetke su prilike za koje znamo da nam treba neki sitniš u kešu. Ali kad nas pitaju, naš odgovor je Visa. Kad kažem kartica, mislim Visa.

Novogodišnji – praznični „paketi“ Visa premium pogodnosti su pažljivo spremljeni tako da isprate „wish listu“ vjernih klijenata i budu prijatelj savjetnik i pomoć u prazničnim kupovinama koje će nadmašiti želje ali ne i predviđen budžet za njihovo ispunjenje. Čak vam preostaje još mogućnosti da sebi i drugima darujete, možda i nešto što odavno priželjkujete i ostavljate za „nekad“ i „poslije“ i „kad bude...“ U svakom slučaju, kupovina i darivanja će biti ugodnija i udobnija sa pogodnostima koje vam donosi Visa premium kartica.

Sada pažljivo „otvorite“ Visa poklon i pogledajte mogućnosti u vidu jedinstvenih pogodnosti koje donose Visa Gold, Platinum i Infinite kartice. Vaša Visa kartica daje više mogućnosti. Svaka od navedenih Visa kartica ima posebne pogodnosti, popuste na kupovine, poklone iznenađenja... sve je kreirano s ciljem da vam se uljepšaju iskustva kupovine za sve članove porodice, prijatelje, ispune sopstvene želje.

Vrijeme je najskuplje, zato prije kupovine, online ili odlazaka u radnje, napravite izbor u skladu sa pogodnostima koje posjedujete kao korisnik neke od Visa kartica koje će vas inspirisati da šoping bude zadovoljstvo bez umora i napora.

Bilo da se radi o kupovini odjevnih komada, obuće, torbi, aksesoara, tehnike, nakita, satova... povoljnosti su tu. A šta i gdje ste dobili od Visa kartica ovaj put, gdje vas čeka Visa dobrodošlica?

Adrese u Crnoj Gori na kojima Visa premium korisnike očekuju pogodnosti su Tenero Fashion, TehnoPlus i Time +. Vjerovatno su vam to već omiljene šoping lokacije.

Ako je vaša kupovina usmjerena na garderobu, sebi i poklone dragim ljudima možete odabrati u Tenero Fashion buticima (zvanični zastupnici i distributeri velikih modnih brendova sa objektima u Podgorici, Budvi i Tivtu) gdje imate 5% popusta za Visa Gold, 10% popusta za Visa Platinum i Visa Infinite korisnike kartica na kompletan asortiman, pogodnost važi do 01.10.2022. godine.

Možda ste pak, planirali kupovinu sebi ili poklon za druge, iz sfere tehnike, pa namjeravate kupiti mobilni telefon, računar, gejmerski uređaj... U TehnoPlus radnjama (12 prodajnih objekata u 8 gradova) vas čeka 18% popusta za Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite korisnike kartica, a pogodnost važi do 31.12.2022. godine.

Sat kao poklon je uvijek dobra ideja. Da li ste se namjerili za kupovinu nekog sata renomiranog brenda, nekog koji je sportska ski - varijanta za zimske uslove na planini ili nekog elegantnijeg.... U radnjama Time+ (imaju preko 30 najprestižnijih svjetskih brendova satova), imaćete 20% popusta za Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite kartica na izbrane ekskluzivne brendove, a pogodnost važi do 1. 08. 2022. godine.

Srećna kupovina bez napora garantuje srećnu pretprazničnu atmosferu koju ne remeti nervoza gužvi i trke po radnjama. Vrijeme je darivanja, i vrijeme uživanja. Ovim pretprazničnim pogodnostima za korisnike Visa premium kartica - Visa šalje poruku: zaslužili ste radost.

Autor: Sanja Golubović