Uručili pametne satove, paketiće i igračke za djecu oboljelu od kancera

Udruženje će za nekoliko dana upriličiti druženje sa djecom i njihovim roditeljima u Podgorici – za djecu iz centralne i južne regije Crne Gore

3133 pregleda 0 komentar(a)
Udruženje su osnovale Ivana Šćekić i Dijana Jelenić, Foto: Jadranka Ćetković
Udruženje su osnovale Ivana Šćekić i Dijana Jelenić, Foto: Jadranka Ćetković

Djeci oboljeloj od raka u Crnoj Gori predstojeće novogodišnje i božićne praznike uljepšaće udruženje “Zagrli srcem Martin i Andrija”, koje je i ove godine obezbijedilo poklone za djecu oboljelu od raka u Crnoj Gori.

Ove godine Udruženje je obezbijedilo 33 poklona - pametnih satova, kao i poklon paketića, igrački za najmlađe borce, a juče, u Bijelom Polju je priređen priređen i zajednički ručak za djecu sa sjevera.

Udruženje “Zagrli srcem - Martin i Andrija” osnovale su dvije majke preminulih sinova Martina i Andrije, Ivana Šćekić iz Bijelog Polja i Dijana Jelenić iz Danilovgrada, sa ciljem da pomogne djeci oboljeloj od kancera i njihovim roditeljima, kao i djeci koja su se izliječila i roditeljima djece koja nijesu uspjela da dobiju životnu bitku.

Ivana Šćekić je kazala da s obzirom da je pandemija još uvijek prisutna, udruženje nije bilo u mogućnosti da sprovede sve planirane aktivnosti.

“I iz tog razloga odlučili smo se da u susret predstojećim praznicima obradujemo našu djecu i da im upriličimo jedno kratko druženje van bolničkih soba. Udruženje će za nekoliko dana upriličiti druženje sa djecom i njihovim roditeljima u Podgorici – za djecu iz centralne i južne regije Crne Gore i takođe, im uručiti poklone”, kazala je Šćekić.

Udruženje se zahvaljuje sponzorima na pomoći.

Bonus video: