Konjević: Moderna, razvijena i građanska Podgorica mora biti snažan oslonac evropskoj i građanskoj Crnoj Gori

"Uvjeren da će Podgorica uvijek biti i čuvar crnogorske luče slobode i njene državotvorne ideje vječnog trajanja Crne Gore, čestitam 19. decembar – Dan Glavnog grada i Dan oslobođenja Podgorice"

1976 pregleda 11 komentar(a)
Konjević, Foto: SDP
Konjević, Foto: SDP

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević je, povodom Dana Podgorice – 19.decembra, uputio čestitku građanima Glavnog grada i rukovodstvu na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem.

"Moderna, razvijena i građanska Podgorica mora biti snažan oslonac evropskoj i građanskoj Crnoj Gori i na tome, u u cilju opšteg dobra, moraju zajedno raditi svi odgovorni subjekti i pojedinci našeg Glavnog grada. Uvjeren sam da razvoj Podgorice po mjeri najviših evropskih kriterijuma savremenog života, a time i svih njenih građana, mora biti potpuni prioritet svake odgovorne uprave", naveo je Konjević u čestitki.

Istakao je da se u SDP-u raduju svim uspjesima i novim projektima uz želju da se ukupan ambijent dalje unaprjeđuje, rukovodeći se uvijek interesima grada i njegovog razvoja.

"Uvjeren da će Podgorica uvijek biti i čuvar crnogorske luče slobode i njene državotvorne ideje vječnog trajanja Crne Gore, čestitam 19. decembar – Dan Glavnog grada i Dan oslobođenja Podgorice", zaključio je Konjević.

Bonus video: