Tradicija poklanjanja se nastavlja

Srećna i nasmijana djeca su najveća radost.

20928 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, posjetila je „Institut za bolesti djece“ u Podgorici, i uručila preko 100 poklona mališanima koja su na liječenju u ovoj ustanovi sa željom da najmlađima vrate osmijehe, obraduju ih i ohrabre saznanjem da još neko misli na njih.

Srećna i nasmijana djeca su najveća radost. Tradicionalno i ove godine kompanija Jugopetrol AD pripremila je lijepe novogodišnje poklone za djecu koja su na liječenju i koja će predstojeće novogodišnje i božićne praznika provjesti u toj ustanovi.

Marketing menadžer iz Jugopetrola Sara Ivanović Božović kaže:

Ovo je postala tradicija za Jugopetrol, i nama je apsolutno zadovoljstvo kad dođe decembar mjesec, i najviše se radujemo spremanju poklona za djecu u „Institutu za bolesti djece“. Ono što nedostaje ove godine je posjeta djece i kontakt sa njima. Apsolutno smo u skladu sa mjerama i radujemo se da će oni dobiti poklone. A pokloni nisu samo pokloni, nego i veliki znak pažnje, truda i ljubavi koji im pružamo.Radujemo se druženju sledeće godine, a ove da čujemo utiske kada se pokloni otvore.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol AD

U ime „Instituta za bolesti djece“ zahvalio se direktor dr Velibor Majić:

Jugopetrol kao društveno odgovorna kompanija se sjetila i ove i prošle godine da obraduje naše najmlađe pacijente, koji će nažalost provjesti božićne i novogodišnje praznike u bolnici s ovim divnim poklonima. Želio bih da se zahvalim na trudu koji ste uložili jer su pokloni kvalifikovani i po uzrastu i po polu, tako da će svako dijete pronaći za sebe nešto zanimljivo, što će ga obradovati u tim teškim momentima, jer smatram da ništa nije teže nego kad dijete provodi dio svog djetinjstva u bolnici ali što je nekad nažalost neminovnost da bi imalo zdrav i uspješan život.

Direktan kontakt i druženje sa mališanima zbog trenutnih mjera i epidemiološke situacije je izostalo, ali se iz ove kompanije nadaju da će praznike obilježiti radost i zadovoljstvo otvaranja poklona koja će djeci učiniti boravak u bolnici olakšavajućim. Želja za brzim ozdravljenjem i povratak kući porodicama je poruka svim mališanima iz kompanije Jugopetrol AD.