Kristal rivijeru završavaju, našli partnera

Hotel je godinama ugrubo završen, ali su radovi na konačnom završetku stagnirali

6629 pregleda 5 komentar(a)
Kristal Rivijera, Foto: Vuk Lajović
Kristal Rivijera, Foto: Vuk Lajović

Hotel “Kristal rivijera” biće završen za godinu. To je poručeno iz kompanije “Euromix trade”, u kojoj su uvjereni da će od državne Hotelske grupe ”Budvanska rivijera” imati podršku.

Hotel je godinama ugrubo završen, ali su radovi na konačnom završetku stagnirali. Gradnja je počela 2015, a ugovorom sa HG Budvanska rivijera je bilo da dio hotela “Kristal Palas" bude završen i predat im na upotrebu, što je i izvršeno minule sezone. Za danas je zakazan Odbor direktora Budvanska rivijera.

“Želimo da obavijestimo javnost da smo konačno blizu dogovora oko nastavka izgradnje eksluzivnog hotela 'Crystal Rivijera' u Petrovcu koji bi trebalo da se završi tokom narednih 18 mjeseci. Uz pomoć renomiranog i uglednog partnera obezbijeđeni su uslovi da se privede kraju izgradnja hotela koji će biti jedan od najznačajnijih turističkih objekata na crnogorskom primorju, i što je najvažnije, stvoriti uslove za otvaranje 350 stalnih radnih mjesta. Kompeks će biti kategorisan sa 5 zvjezdica, a menadžment će voditi renomirana svjetska hotelska kompanija”, saopšteno je iz kompanije.

Kako dodaju, ovakav razvoj događaja ne bi bio moguć bez ozbiljnog i partnerskog pristupa menadžmenta HG “Budvanska Rivijera”, koji je pokazao izuzetnu zainteresovanost za nalaženje rješenja koje će voditi završetku projekta.

“Poslije par izazovnih godina obilježenih pandemijom koronavirusa, uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama privesti kraju dogovore i krenuti u završetak ovog zahtjevnog projekta”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: