Vujović i Vuković najbolji službenici CB Nikšić

„Posao koji vi obavljate sa sobom nosi veliku odgovornost, ali i u pojedinim situacijama opasnost, a to dovoljno govori o važnosti vaše profesije za cijelo društvo. S toga vam svakog dana treba odavati priznanje za sve ono što radite za svakog građanina Nikšića“, kazao je Kovačević

3912 pregleda 5 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Opština Nikšić
Sa prijema, Foto: Opština Nikšić

Petar Vujović i Miško Vuković su proglašeni za najbolje službenike Centra bezbjednosti Nikšić u 2021.godini.

Njih je primio predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević sa saradnicima koji im je tom prilikom uručio prigodne poklone.

„Posao koji vi obavljate sa sobom nosi veliku odgovornost, ali i u pojedinim situacijama opasnost, a to dovoljno govori o važnosti vaše profesije za cijelo društvo. S toga vam svakog dana treba odavati priznanje za sve ono što radite za svakog građanina Nikšića“, kazao je Kovačević.

Istakao je da su Vujović i Vuković svojim odgovornim i predanim radom zaslužili priznanje i da su na ponos, prije svega, svojim porodicima, kolektivu kao i Opštini Nikšić.

Nagrađeni pripadnici CB Nikšić zahvalili su Kovačeviću na prijemu i prigodnom poklonu, i istakli da će i dalje predano raditi na dobrobit građana Nikšića i cijele Crne Gore.

Bonus video: