MZ Župa uručila 100 novogodišnjih paketića

“Na ovaj način smo željeli da djeci poželimo srećnu nadolazeću Novu godinu, da u zdravlju stiču nova znanja i da sebe formiraju u dobre ljude koji će kasnije svojim aktivnostima raditi na dobrobit svoga mjesta i svoje države Crne Gore”, kazao je Radulović

2046 pregleda 3 komentar(a)
Sa dodjele, Foto: MZ Župa
Sa dodjele, Foto: MZ Župa

Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka je obezbijedio novogodišnje poklone za više škola koje se nalaze u ruralnim djelovima Nikšića.

Predsjednik Savjeta MZ Dragoljub Radulović uručio je 100 novogodišnjih paketića za djecu iz osnovnih škola "Dušan Đukanović" u Lukovu i Dragovoljićima, "Branko Višnjić" Krstac, " Rade Perović" Velimlje, "Jovan Dragović" Petrovići, " Braća Bulajić" Vilusi, "Janko Bjelica" Crkvice i područnom odjeljenju u Lazu.

“Na ovaj način smo željeli da djeci poželimo srećnu nadolazeću Novu godinu, da u zdravlju stiču nova znanja i da sebe formiraju u dobre ljude koji će kasnije svojim aktivnostima raditi na dobrobit svoga mjesta i svoje države Crne Gore”, kazao je Radulović.

Direktori i učenici pomenutih škola zahvalili su se na uručenim poklonima i obećali da će intenzivirati saradnju sa MZ Župa, posebno sa OŠ "Dušan Bojović".

Bonus video: