Opština HN uručila novogodišnje paketiće djeci Dnevnog centra

Osim korisnicima Dnevnog centra, Opština je obezbijedila poklone i za sve đake prva četiri razreda osnovnih škola na području grada, ukupno oko 2.000 paketića

1488 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Herceg Novi
Foto: Opština Herceg Novi

Opština Herceg Novi poklonila je novogodišnje paketiće i materijal za rad korisnicima Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Paketiće su im uručili potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić, sekretar za lokalnu samoupravu Željko Bajčeta, menadžer Dušan Vukić, odbornica lokalnog parlamenta Stanislava Vučetić i zaposleni u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu.

Paketići su, kako su saopštili iz Opštine, obezbijeđeni i za djecu zaposlenih.

“Ljudi koji rade u Dnevnom centru su naša desna ruka, oslonac i nosilac rada ove ustanove. Zadovoljstvo nam je da makar na ovaj simboličan način možemo da im pokažemo koliko smo zahvalni, koliko cijenimo njihov rad i zalaganje”, kazala je Samardžić.

foto: Opština Herceg Novi

Ona je istakla da lokalna uprava radi na obezbjeđivanju preduslova za transformaciju te ustanove i dogradnju objekta, kako bi usluge Dnevnog centra bile omogućene i korisnicima starijim od 27 godina.

Direktorica Dnevnog centra Dragica Kosić zahvalila se tom prilikom na podršci i razumijevanju kada je u pitanju rad te ustanove.

„Nalazimo se u novom objektu Dnevnog centra, konačno u objektu koji je vlasništvo Opštine, a koji mi koristimo. Prvi put dobijamo paketiće ovdje i zaista vlada novogodišnja atmosfera“, rekla je Kosić.

Osim korisnicima Dnevnog centra, Opština je obezbijedila poklone i za sve đake prva četiri razreda osnovnih škola na području grada, ukupno oko 2.000 paketića, saopštili su iz Opštine.

Bonus video: