Donacija CKB-a bolnicama u Bijelom Polju i Baru

CKB nastoji da doprinosi jačanju kapaciteta našeg zdravstvenog sistema -Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a

8952 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dr Igor Karišik, direktor OB Bar i Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a
Foto: Dr Igor Karišik, direktor OB Bar i Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a

CKB je donirala sredstva u ukupnom iznosu od 5.500 eura opštim bolnicama u Bijelom Polju i Baru. Opšta bolnica u Baru je donirana sredstva opredijelila za kupovinu hirurške medicinske opreme za porodilište i ginekologiju, dok će bolnica u Bijelom Polju sredstva utrošiti za postavljanje novog poda na Dječijem odjeljenju.

Dr Kenan Erović, direktor OB Bijelo Polje i Dalibor Fatić, direktor filijale CKB-a u Bijelom Polju
foto: Dr Kenan Erović, direktor OB Bijelo Polje i Dalibor Fatić, direktor filijale CKB-a u Bijelom Polju

„CKB nastoji da doprinosi jačanju kapaciteta našeg zdravstvenog sistema, kako bi kvalitetna i pravovremena zdravstvena zaštita bila dostupnija građanima. Sigurna sam da će donacija bjelopoljskoj i barskoj bolnici unaprijediti uslove rada njihovih medicinskih timova, posebno u vremenima kada se suočavaju sa dodatnim izazovima koji su prouzrokovani javnozdravstvenom krizom“, istakla je Stela Bošković, direktorica Odjeljenja za korporativni sekretarijat CKB-a.

Osim direktne pomoći zdravstvenim institucijama u zemlji, CKB sprovodi niz inicijativa kojima se podiže svijest o značaju očuvanja zdravlja i usvajanja kvalitetnih stilova života kod zaposlenih. Time se daje mogućnost članovima CKB tima da odrade besplatne preventivne preglede ili da budu dio neke od humanih akcija od opšteg značaja.