Zdravko Radić iz Kotora srećni dobitnik automobila Nova Toyota Yaris

Sačuvajte karticu za sljedeću nagradnu igru!

29156 pregleda 68 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

Završena je velika nagradna igra „EKO Vozi i Osvoji“, a ključevi automobila Nova Toyota Yaris otišli su u ruke Zdravka Radića iz Kotora. Od 146.321 potencijalnih dobitnika, koji su učestvovali u drugom ciklusu za glavnu nagradu, najsrećniji je bio Zdravko Radić.

Na pitanje da li je očekivao glavnu nagradu i da li se uopšte nadao jednoj od nagrada, Radić je rekao:

- Prije svega zahvaljujem Jugopetrolu što brine o potrošačima i organizuje nagradne igre i dijeli ovako vrijedne nagrade. Nijesam očekivao, ali sam se potajno nadao, čemu učestvovanje ako se ne nadamo nagradi ili pobjedi.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol

Kada su ga pozvali iz kompanije Jugopetrol i rekli da je dobitnik glavne nagrade, automobila Nova Toyota Yaris, kaže da je u prvom momentu mislio da se neko šali sa njim i dodaje:

- Ubrzo sam shvatio da nije šala i ostao sam zatečen. Nijesam znao šta da kažem, nastao je smijeh i zahvaljivanje.

Radić misli da će joj savršeno pristajati i zato će vrijednim dobitkom obradovati svoju suprugu. Svim potrošačima poručio je da koriste Jugopetrolove usluge, te da učestvuju u nagradnim igrama, jer možda baš oni budu imali sreće da dobiju neku od nagrada.

- Ko ne igra, ne može ni dobiti. Ranije sam dobijao neke setove, ali ovoga puta stigla je i glavna nagrada. Vidno raspoložen na kraju poručuje:

- Presrećan sam i sigurno ću nastaviti da učestvujem u nagradnim igrama.

Od 02. novembra vlasnici EKO Vozi i Osvoji kartica koji su ostvarili kupovinu u iznosu od 10 eura ili više na bilo kojoj EKO benzinskoj stanici u Crnoj Gori, imali su mogućnost da osim dva automobila osvoje neku od brojnih vrijednih nagrada. Tako je u nedjeljnim izvlačenjima podijeljeno ukupno 246 nagrada za kupovinu na EKO benzinskim stanicama i maloprodajnim objektima IDEA, kao i auto kamere.

Zadovoljni su i u kompaniji Jugopetrol a Sara Ivanović Božović, marketing menadžer kaže:

- Iza nas je još jedna uspješna velika nagradna igra Jugopetrola, „EKO Vozi i Osvoji“ na EKO benzinskim stanicama. Izvukli smo drugog dobitnika automobila Toyota Yaris, Zdravka Radića i ovom prilikom mu čestitam u ime cijelog Jugopetrol tima. Čestitamo i svim ostalim dobitnicima, Ratku Savoviću dobitniku prvog Toyota Yaris automobila kao i dobitnicima nedjeljnih nagrada. Radosni smo da smo unijeli radost i veselje u porodice, posebno pred ove praznične dane. Želim svima da se zahvalim koji ste učestvovali u nagradnoj igri. Ovom prilikom bih čestitala svima novogodišnje praznike, puno uspjeha i zdravlja u narednoj godini.

Čestitamo Zdravku Radiću i Ratku Savoviću na osvojenim automobilima, kao i ostalim dobitnicima 246 sedmičnih nagrada. Svi koji imate EKO Vozi i Osvoji karticu sačuvajte je za sljedeću nagradnu igru, a mi vam želimo puno sreće u osvajanju nagrada.