Bulatović nagrada od Fondacije "Vera Kovač"

Kovaču, počasnom konzulu Crne Gore u Sloveniji, je uručena zahvalnica za podršku koju godinama u ime Fondacije "Vera Kovač" pruža studentima Filozofskog fakulteta, odnosno Studijskog programa za psihologiju

7861 pregleda 25 reakcija 4 komentar(a)
Bulatović i Kovač, Foto: Ucg.ac.me
Bulatović i Kovač, Foto: Ucg.ac.me

Osnivač Fondacije "Vera Kovač", Vojislav Kovač uručio je nagradu studentkinji Tijani Bulatović sa Studijskog programa za psihologiju, koja je u prethodnoj akademskoj godini postigla najbolje rezultate.

U skladu sa Ugovorom o saradnji između Filozofskog fakulteta i Fondacije "Vera Kovač", od 2015/16. godine, student koji je završio redovno i sa najvišom prosječnom ocjenom studijsku godinu dobija posebno priznanje i novčanu nagradu od Fondacije.

Kovaču, počasnom konzulu Crne Gore u Sloveniji, je uručena zahvalnica za podršku koju godinama u ime Fondacije pruža studentima Filozofskog fakulteta, odnosno Studijskog programa za psihologiju.

Vojislav Kovač
foto: Ucg.ac.me

"Tokom razgovora u kojem su učestvovali gospodin Kovač, počasni konzul Crne Gore u Sloveniji, studentkinja Tijana Bulatović, prof. dr Tatjana Novović, dekanka Filozofskog fakulteta, prodekanke, doc. dr Biljana Maslovarić i prof. dr Dijana Vučković, bilo je riječi o postignućima i rezultatima naših studenata, pozitivnim promjenama, ali i tekućim infrastrukturnim izazovima na fakultetu, kao i mogućnostima za podršku i pomoć od strane Fondacije. Gospodin Kovač je istakao značaj podrške studentima u cilju motivisanja za dalja pregnuća i postignuća i ukupni prosperitet društva. Takođe, istakao je da je svjestan značaja Filozofskog fakulteta kao najstarije akademske institucije u Crnoj Gori na kojoj se školuje budući nastavni kadar, te da je u ime Fondacije spreman da pomogne, shodno procjeni o potrebama u pogledu funkcionalnijeg uređivanja ambijenta na ovoj našoj univerzitetskoj jedinici", navodi se u saopštenju.

Bonus video: