NVO "Izvor života" podijelila 2022 novogodišnjih paketića

„Zahvaljujući njihovom velikom srcu uspjeli smo da obradujemo mnogo veći broj mališana od planiranog. Ovom akcijom obišli smo djecu iz nekoliko prigradskih škola, udruženja djece sa smetnjama i teškoćama u razvoju, kao i djecu iz socijalno ugroženih porodica. Paketiće smo donirali i NVO 'Pruži ruku' i Defendologija centru, kao i hraniteljki Rajki Dimitrijević“, kazala je Vojinović

2308 pregleda 39 reakcija 0 komentar(a)
Foto: NVO Izvor života
Foto: NVO Izvor života

Tokom tradicionalne akcije „Djeci za osmijeh“, koju NVO „Izvor života“ realizuje sedmu godinu, podijeljeno je 2022 novogodišnjih paketića u Nikšiću, Podgorici, Cetinju, Baru, Budvi, Kotoru, Pljevljima, Rožajama i Plužinama.

Kako je kazala Konstantina Vojinović, direktorica „Izvora života“, zahvaljujući foto „Fokusu“ i „MM“ imali su i Djeda Mraz koji je uveselio mališane.

Zahvalila se svima koji su im pomogli da akciju uspješno realizuju, a posebnu zahvalnost, kako ja kazala, duguju prijateljima iz Švajcarske koji su donirali sve paketiće za Rožaje i Pljevlja i dio za Podgoricu.

„Zahvaljujući njihovom velikom srcu uspjeli smo da obradujemo mnogo veći broj mališana od planiranog. Ovom akcijom obišli smo djecu iz nekoliko prigradskih škola, udruženja djece sa smetnjama i teškoćama u razvoju, kao i djecu iz socijalno ugroženih porodica. Paketiće smo donirali i NVO 'Pruži ruku' i Defendologija centru, kao i hraniteljki Rajki Dimitrijević“, kazala je Vojinović.

foto: NVO Izvor života

Kako je istakla u raspodjeli paketića pomogli su im njihovi volonteri, a pomoć su dobili i od Centra za socijalni rad.

„Svi naši donatori dobiće zahvalnicu u znak pažnje od naših najmlađih prijatelja. Nakon dočeka Nove godine, planiramo akciju 'Božićna trpeza' kojom ćemo najugroženijim porodicama uručiti pakete za Božić, kako bi njihova trpeza taj dan bila prava Božićna“, najavila je Vojinović i dodala da će akcija biti realizovana u nekoliko opština.

Bonus video: