"Molim građane da večeras ostanu u svojim kućama, bolje otkazana proslava nego dani u izolaciji ili bolnici"

U isto vrijeme, zahvalila je kolegama i ostalom medicinskom osoblju na predanom radu kao i na činjenici da će oni, kao što rade svakog vikenda, svake večeri i tokom bilo kog drugog praznika, i novogodišnju noć provesti uz svoje pacijente.

15249 pregleda 133 reakcija 19 komentar(a)
Ministarka u viziti, Foto: KCCG
Ministarka u viziti, Foto: KCCG

Jutarnju vizitu COVID pacijentima u KCCG na novogodišnji dan predvodila je ministarka zdravlja, inače naš pulmolog, dr Jelena Borovinić Bojović, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Ona je svim pacijentima poželjela što brži oporavak uz molbu da, poslije izlaska iz bolnice, sve svoje najdraže upozore na to kakve posljedice može da izazove infekcija korona virusom kako bi se konačno razbile zablude o ovoj bolesti.

Borovinić Bojović je zahvalila kolegama i ostalom medicinskom osoblju na predanom radu kao i na činjenici da će oni, kao što rade svakog vikenda, svake večeri i tokom bilo kog drugog praznika, i novogodišnju noć provesti uz svoje pacijente.

Ona je uputila apel građanima da večeras ostanu u svojim kućama jer je bolje da odlože jednu proslavu nego da, uslijed potencijalne zaraze koju sa sobom nosi doček Nove godine, naredne dane provedu u izolaciji ili bolnici.

Bonus video: