Nimanbegu: Sljedeća godina da bude prosperitetna za svakog i da ojačamo političku i društvenu saradnju

"Bitno je pomenuti glasanje u Skupštini Crne Gore sa 49 glasova za, za Zakon o povraćaju imovine u uvali Valdanos, pripremljen od strane potpredsjednika naše partije. Ovo je dokaz kontinuiteta našeg rada na ključnim pitanjima i realizacije jedne od naših programskih tačaka"

9067 pregleda 9 komentar(a)
Nimanbegu, Foto: Screenshot
Nimanbegu, Foto: Screenshot

Predsjednik Nove Demokratske Snage FORCA Genci Nimanbegu uputio je građanima čestitku povodom novogodišnjih praznika uz želje da 2022 bude prosperitetna godina sa dostignućima za svakog i da ojačamo političku i društvenu saradnju i koheziju za dobrobit naše zajednice.

"Privodimo kraju 2021. godinu suočavajući se i dalje sa izazovom pandemije, koja nam ne dozvoljava da se vratimo normalnom životu. 2021. godina nam je dokazala da moramo biti ujedinjeni u prevazilaženju izazova sa kojima se borimo od početka pandemije, tako što ćemo biti jedan pored drugog i pomoći jedni drugima", kazao je Nimanbegu.

On je u svoje, i u ime FORCE prenio iskrene želje za 2022. godinu, uz puno zdravlja i sreće, uspjeha građanima a posebno sunarodnicima koji žive daleko od rodnog kraja.

Ističe da se FORCA tokom 2021. godine angažovala punim kapacitetom za glavne programske ciljeve i održala redovnu izbornu skupštinu.

"Bitno je pomenuti glasanje u Skupštini Crne Gore sa 49 glasova za, za Zakon o povraćaju imovine u uvali Valdanos, pripremljen od strane potpredsjednika naše partije. Ovo je dokaz kontinuiteta našeg rada na ključnim pitanjima i realizacije jedne od naših programskih tačaka. Posebno treba pomenuti i održavanje IV redovne izborne skupštine Nove demokratske snage FORCA, gdje je izabran novi predsjednik, novi sastav Glavnog odbora koji čine sposobni mladi ljudi profesionalci u svojoj struci", navodi se u saopštenju

Naglašava da je izlazak iz koalicije na lokalnom nivou korak kojim dokazuju da su razumjeli dobronamjerne odluke, koje nisu dale očekivane rezultate.

"Dakle, izlazak je bio korak poduzet kao odgovornost i neprihvatanje učešća u vlasti koja ne daje rezultate u interesu građana. Naši projekti i vizije oživljavaju iz dana u dan a pojavljuju se i nastaju kao ideje zajednice i grupa koje se nisu obazirale na naše ciljeve, na neki način raduje nas činjenica da je njihova realizacija svakim danom bliža. Nastavljamo sa novim idejama i avangardnim projektima, kao i uvijek sa nacionalnim i građanskim interesom", poručuje Nimanbegu.

Bonus video: