Nova donacija Vezuv Volcano: Pomoć za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

Direktorica KBC-a Zorica Kovačević je pohvalila ovu akciju i zahvalila se darodavcima
443 pregleda 1 komentar(a)
Vezuv Volcano, zorica Kovačević, Foto: Vezuv Volcano
Vezuv Volcano, zorica Kovačević, Foto: Vezuv Volcano
Ažurirano: 30.10.2017. 13:20h

Kompanija Vezuv Volcano iz Podgorice u posljednjih par mjeseci uručila je tri donacije Klinčko bolničkom centru Crne Gore u ukupnom iznosu od sedam hiljada eura.

Prva se odnosila na renoviranje ORL klinike, druga za tehničke potrebe Dječijeg odjeljenja, dok su danas sredstva upućena na račun i potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Direktorica KBC-a Zorica Kovačević je pohvalila ovu akciju i zahvalila se darodavcima, koji su pronašli način i prepoznali potrebe ove zdravstvene institucije. Takođe je skrenula pažnju da je jako bitno da i pojedinci i pravni subjekti shvate koliko su značajne ovakve donacije.

Direktorica ove kompanije Marijana Raičević napomenula je da za humanost nijesu potrebni posebni povodi.

„Ovo je samo jedna od naših akcija koju sprovodimo na fonu društvene odgornosti. Naša kompanija se trudi da svake godine nađe način da djeluje ne samo u mnogim humanitarnim akcijama, već da pomognemo spotru, kulturi, obrazovanju. Ovoga puta čini nam veliko zadovoljstvo što naša donacija ide Klinike za ginekologiju i akušerstvo.“

Ona vjeruje da će ova aktivnost svakako pomoći stvaranju boljih uslova za uspješno zdravstveno zbrinjavanje naših građana.

Bonus video: