Montenegro Sotheby's Realty izabran za najboljeg agenta i najbolji web sajt za nekretnine u Crnoj Gori

Žiri International Property Awards dodijelio je priznanje za najbolje u kategoriji Best Real Estate Agency Montenegro za 2021/2022 i svih 5* za Montenegro Sotheby’s International Realty. Takođe, sajt www.sothebysrealty.me je proglašen za najbolji u kategoriji Real Estate Agency Web Page.

14947 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Montenegro Sotheby's Realty
Foto: Montenegro Sotheby's Realty

Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Priznanje je bilo uručeno Montenegro Sotheby's Realty-u na European Property Awards virtuelnoj ceremoniji koja je održana u Londonu 2. decembra 2021. godine

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

International Property Awards
foto: International Property Awards

International Property Awards nagrade dodjeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podijeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijskopacifičku regija.

Hunter Milborne, partner u crnogorskoj kancelariji Sotheby's Realty-ja se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom još jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Milborne je poznatiji na globalnoj sceni kao ''Dean of Condos'' zbog prodaje vise od 100.000 jedinica u svojoj 25. godina aktivnoj karijeri rada sa nekretninama.

Posebnu zahvalnost Milborne je uputio Montenegro SIR timu te i strateškim klijentima bez kojih se kontinuirani rezultati ne bi mogli ni ostvariti.

Niko Lakovic, partner i izvršni direktor u crnogorskoj kancelariji Sotheby's Realty-ja ovo priznanje doživljava kao rezultat stalnog fokusa, globalnih standarda primijenjenih na lokalnom terenu te i odličnih poznavanja prilika i rezultata na našem tržištu o čemu najbolje govori strateška saradnja sa najozbiljnim projektima u zemlji, kao što je Porto Montenegro.

Hunter Milborne
foto: Hunter Milborne
Niko Lakovic
foto: Niko Lakovic

O kompaniji:

Sotheby's Realty je vodeća kompanija globalno iz oblasti prodaje luksuznih rezidencijalnih nekretnina.

Naše kancelarije se nalaze u 75 zemalja, sa više od 24.000 profesionalaca što nekretninama iz Crne Gore daje ''reach'' koji dosad nije postojao na ovim prostorima.

Dio smo globalnog brenda Sotheby's koji postoji od 1744 i najstarija je kompanija na Londonskoj berzi.

Kancelarije Montenegro Sotheby's Realty nalaze se u u okviru prestizne marine Porto Montenegro.