Kabinet Krivokapića: Osuđujemo napad na Bulatovića, akter je bivši direktor Nacionalnih parkova iz vremena bivše vlasti

"Naročito zabrinjava činjenica da se agresivnom metodom, po cijenu fizičkog obračuna, nekadašnji rukovodeći kadar suočava sa novonastalom situacijom, u kojoj su profesionalan i odgovoran radni odnos konačno uspostavljeni u državnim preduzećima"

35834 pregleda 42 reakcija 26 komentar(a)
Zgrada Vlade Crne Gore, Foto: Luka Zeković
Zgrada Vlade Crne Gore, Foto: Luka Zeković

Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore, Zdravka Krivokapića saopštio je danas da "oštro osuđuje današnji napad na novoimenovanog direktora JP Nacionalni parkovi Aleksandra Bulatovića", uz kako su dodali "očekivanje da će nadležni organi, shodno zakonu preduzeti mjere i sankcionisati nasilno ponašanje".

"Pogotovo iskazujemo brigu, zbog činjenice da je akter napada bivši direktor JP Nacionalni parkovi, iz vremena prethodne vlasti. Naročito zabrinjava činjenica da se agresivnom metodom, po cijenu fizičkog obračuna, nekadašnji rukovodeći kadar suočava sa novonastalom situacijom, u kojoj su profesionalan i odgovoran radni odnos konačno uspostavljeni u državnim preduzećima. Pružamo podršku svim profesionalnim i nekorumpiranim pojedincima da nastave sa odgovornim obavljanjem radnih zadataka, a one koji misle da će nasiljem urušiti takav sistem, obavještavamo da su vremena samovolje i autokratije prošla", ističe se u saopštenju Kabineta Krivokapića.

Bonus video: