Bulatović: Ivanović u mojoj kancelariji vitlao bejzbol palicom i prijetio meni i članovima moje familije

"Naglašavam da me niko neće pokolebati od moje namjere da učinim sve kako bi se JPNPCG izvelo na pravi put. O pomenutom slučaju obavijiestio sam nadležne državne organe i tužilaštvo i apelujem da se ovaj slučaj dovede do kraja"

42094 pregleda 73 reakcija 73 komentar(a)
Bulatović, Foto: JPNPCG
Bulatović, Foto: JPNPCG

Aleksandar Bulatović, izvršni direktor Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore (JPNPCG) saopštio je danas da je zaposleni Nenad Ivanović u njegovoj (Bulatovićevoj) kancelariji vitlao bejzbol palicom i prijetio njemu i članovima njegove familije, a sve zbog kako tvrdi Bulatović nezadovoljstva odlukom da bude premješten na drugo radno mjesto.

"Kao izvršni direktor Javnog preduzeća za nacionalne parkove koristim priliku da se obratim javnosti Crne Gore povodom incidenta koji se dogodio u mom kabinetu, a vezan je za ugrožavanje moje lične bezbjednosti ali i straha za bezbjednost moje porodice. Naime, zaposleni Nenad Ivanović, koji je i ranije u preduzeću bio poznat po nezakonitim aktivnostima, ali i svojim vezama sa sumnjiviom strukturama bivšeg režima, posjetio me u mojoj kancelariji vitlajući bejzbol palicom uz prijetnje meni i članovima moje familije, a sve zbog nezadovoljstva odlukom da bude premješten na drugo radno mjesto. Ovim putem skrećem pažnju ukupnoj javnosti da ima na uvid sa kakvim preprekama i izazovima se suočavaju ljudi koji žele da donesu kvalitativne promjene društvu, a u ovom konkretnom sliučaju preduzeću za nacionalne parkove CG, jer očigleno neko smatra da je jači od države i da može da prijeti i ugrožava njene predstavnike", istakao je Bulatović.

On je dodao da lično smatra da se u ovom slučaju radi o pokušaju kriminogenih struktura bivšeg režima da ga zaplaše "kako bi se osujetile nužne promjene i ozdravljenje nacionalinih parkova koji su decenijama bili u zapećku i poznati po lošem poslovanjiu i brojnim skandalima".

"Naglašavam da me niko neće pokolebati od moje namjere da učinim sve kako bi se JPNPCG izvelo na pravi put. O pomenutom slučaju obavijiestio sam nadležne državne organe i tužilaštvo i apelujem da se ovaj slučaj dovede do kraja. Ovo je borba za sve nas i za bolju i uređeniju Crnu Goru", zaključio je Bulatović.

Iz Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića je ranije saopšteno da "oštro osuđuju napad na Bulatovića", te da je "akter napada bivši direktor JP Nacionalni parkovi, iz vremena prethodne vlasti".

Bonus video: