Sekretarijat: Socijalno ugroženim porodicama RE populacije sa Konika uručeni dječiji paketići i drva za ogrjev

"Iskazujem zadovoljstvo što je Glavni grad dio inicijative NVO "Fondacije Ruka prijateljstva i drugih donatora. Ovakve i slične aktivnosti znače mnogo za socijalno ugrožene porodice, a pogotovo za njihove najmlađe", istakao sekretar Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada, Ivan Terzić

3087 pregleda 0 komentar(a)
Konik (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore
Konik (Ilustracija), Foto: Vlada Crne Gore

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada saopštio je danas da su zajedno sa Kancelarijom za RE, podržali akciju NVO "Fondacija Ruka prijateljstva" i dodijelili dječije paketiće i drva za ogrjev porodicama RE populacije u stanju socijalne potrebe u podgoričkom naselju Konik.

Iz Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada je saopšteno da je dodjeli paketića prisustvovao sekretar tog sekretarijata, Ivan Terzić.

"Iskazujem zadovoljstvo što je Glavni grad dio inicijative NVO "Fondacije Ruka prijateljstva i drugih donatora. Ovakve i slične aktivnosti znače mnogo za socijalno ugrožene porodice, a pogotovo za njihove najmlađe", istakao je Terzić.

Iz Kancelarije za RE kazali su da zajedničkim djelovanjem, možemo dati značajan doprinos, te pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

"Sekretarijat za socijalno staranje i Kancelarija za RE će i u narednom periodu nastaviti da kroz brojne projekte i aktivnosti, unapređuju položaj RE zajednice i drugih marginalizovanih grupa u društvu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: