SD Berane: Problem otpada decenijama opterećuje građane, i dalje nije riješen

Iz beranskih Socijaldemokrata navode da su sigurni da će ih "kao i svaki put do sada uvjerljivo ubjeđivati da će problem otpada konačno biti riješeno"

4445 pregleda 3 komentar(a)
Foto: SD Berane
Foto: SD Berane

Opštinski odbor Socijaldemokrata Berane dostavio je fotografije smeća na mjestu nekadašnje Fabrike celuloze, a problem otpada kako kažu već decenijama opterećuje građane Berana.

Ta tema je, navode, godinama unazad toliko cirkularna da je postalo "izlišno pričati o istoj".

"Pa ipak, ne smijemo ostati nijemi na okolnost da ovaj problem, sada već decenijama i dalje opterećuje građane Berana. Budući da se približava izborna kampanja skloni smo da vjerujemo da će rješavanje ovog pitanja ponovo postati jedno od predizbornih obećanja lokalne samouprave", navodi se u njihovom saopštenju.

foto: SD Berane

Iz beranskih Socijaldemokrata navode da su sigurni da će ih "kao i svaki put do sada uvjerljivo ubjeđivati da će isto konačno biti riješeno".

Vrlo će biti zanimljivo, navode oni, slušati iracionalna obećanja o boljem životu, upućena građanima, pritom uzevši u obzir "notornu činjenicu" da jedan (od mnogih) banalan problem poput iznalaženja adekvatnog mjesta za odlaganje otpada, nije mogao biti riješen toliko dugo vremena.

foto: SD Berane

"Kako ne bismo ostavljali prostor za eventualne demantije odgovornih za ovakvo stanje, objavljujemo fotografije koje potkrijepljuju navedene tvrdnje i ostavljamo građanima da na osnovu istih formiraju svoj utisak", saopštile su Socijaldemokrate Berane.

Bonus video: