Opština povećava godišnja davanja RTV Pljevlja za 15 odsto

Aneksom ugovora Opština Pljevlja uvećala je iznos godišnjh davanja Lokalnom javnom emiteru „RTV Pljevlja“ sa 261.734 na 300.000 eura

2827 pregleda 0 komentar(a)
Sa potpisivanja Aneksa ugovora, Foto: Goran Malidžan
Sa potpisivanja Aneksa ugovora, Foto: Goran Malidžan

Predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović i predsjednik Savjeta Radio televizije Pljevlja Borjan Džogaz potpisali su Aneks ugovora o pružanju javnih usluga kojim će se godišnja davanja toj medijskoj kući povećati za 15 odsto.

Aneksom ugovora Opština Pljevlja uvećala je iznos godišnjh davanja Lokalnom javnom emiteru „RTV Pljevlja“ sa 261.734 na 300.000 eura, a definisane su dodatne javne usluge koje će Televizija Pljevlja pružati građanima opštine Pljevlja u ugovorenom vremenskom periodu zaključno sa 2023. godinom.

“Novim programskim sadržajima planiranim za emitovanje u budućem periodu, biće omogućena edukacija za novinarske poslove srednjškolcima sa terotirije Pljevalja, a na zadovoljstvo osnivača, realizacijom nove emisije „Srednjoškolac“, pokrenuće se novi impuls javne riječi, koji će talentovanoj omladini grada omogućiti razvoj novinarskih i kreativnih vještina, ali i kritičke misli, što će ujedno obogatiti kulturno – obrazovni program televizije Pljevlja”, navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika opštine Pljevlja.

Bonus video: