NOVI VOLVOX

Za zaposlene u zdravstvu i prosvjeti popust i do 20%

Zaposlenima u zdravstvu i prosvjeti Novi Volvox odobrava popust i do 20% na asortiman u svom maloprodajnom salonu.

38671 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

Kompanija Novi Volvox odlučila se na prodajnu pogodnost namijenjenu zaposlenima u zdravstvenim institucijama i prosvjeti. Imajući u vidu da su oni ponijeli najveći teret aktuelne pandemije koja traje već više od dvije godine, kompanija je željela da im na neki način iskaže poštovanje i zahvalnost za njihov trud i požrtvovanost.

Uz postojeće popuste, ovim klijentima, Novi Volvox će odobriti i dodatni popust, pa će u zavisnosti od iznosa kupovine i vrste proizvoda biti moguće ostvariti popuste i do 20%.

Prodajna pogodnost će trajati od 28. januara do 15. aprila tekuće godine, a dovoljno je da kupci donesu potvrdu o zaposlenju.

U prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo) zainteresovani mogu pronaći širok asortiman keramike, sanitarija i česmi, stolarije – unutrašnjih i spoljašnjih blind vrata, parketa i laminata, rasvjete, kao i kompletnu ponudu građevinskog materijala, fasada, boja i lakova, elektro i vodovodnog materijala, a od nedavno i proizvode rasvjete.

U salonu se proizvodi mogu platiti gotovinski ili u ratama putem brojnih kreditnih kartica kao što su: La Rata, CKB Shopping, Premium kartica Hipotekarne banke i Libero NLB kartica.

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!