Novi Samsung Galaxy S21 FE: u Telekomu na poklon Samsung Buds 2 i 90 GB brzog interneta

Zbog moćnih performansi i sve jače tehnologije na pametnim telefonima, uređaj mora sadržati i dugotrajnu bateriju. Galaxy S21 FE, zbog svoje izdržljive baterije i opcije super brzog punjenja od 25W, korisnicima osigurava cjelodnevno korišćenje.

25105 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Samsung Galaxy S21 FE, najnoviji pametni telefon iz S21 serije uređaja, dostupan je u Crnogorskom Telekomu, a najbrži kupci dobijaju na poklon Samsung Buds 2 bežične slušalice. Uz to, Telekom korisnicima za kupovinu na rate poklanja 90 GB brzog interneta.

Galaxy S21 FE je pametni telefon koji će značajno unaprijediti korisničko iskustvo, i koji nudi vrhunsku kameru sa profesionalnim karakteristikama i još bolju povezanost sa Samsung ekosistemom. Uređaj dizajniran po mjeri svakog korisnika odlikuju unikatan dizajn i odlične performanse za savladavanje obaveza u dinamičnoj svakodnevici, kao i za uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima.

Novi Samsung Galaxy S21 FE donosi elegantan i tanak dizajn od 7,9 mm u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i bijeloj boji sa mat završnim premazom zbog kog izgleda još moćnije, a ono što će se posebno dopasti korisnicima je Contour-Cut okvir, koji neprimjetno spaja kameru i ostvaruje jedinstveni vizuelni utisak uređaja.

Samsung Galaxy S21 FE
foto: Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE donosi i inovativni One UI 4 operativni sistem sa personalizovanim korisničkim pristupom, dizajnom vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima, kao i novom nadzorna pločom za bolju privatnost i sigurnost uređaja.

Zbog moćnih performansi i sve jače tehnologije na pametnim telefonima, uređaj mora sadržati i dugotrajnu bateriju. Galaxy S21 FE, zbog svoje izdržljive baterije i opcije super brzog punjenja od 25W, korisnicima osigurava cjelodnevno korišćenje.

Ono čime se novi Galaxy S21 FE može dodatno pohvaliti je besprekoran Dynamic AMOLED 2X ekran, koji pruža najveću rezoluciju i visokokvalitetni grafički prikaz, dok će njegova brzina osvježavanja ekrana od 120 Hz osigurati vrhunsko iskustvo korišćenja. Jednako zadovoljstvo ovim uređajem imaće strastveni gejmeri, ali i korisnici koji svoj pametni telefon koriste za svakodnevni multitasking i društvene mreže.

Kako Galaxy S21 FE pametni telefon donosi upravo one karakteristike koje su korisnici najviše željeli, jedna od njih je i vrhunska kamera, koja sadrži brojne profesionalne osobine, zahvaljujući kojima će korisnici još više uživati u snimanju živopisnih fotografija i kreiranju uspomena.

Unaprijeđeni Night Mode omogućava još kvalitetnije noćne fotografije, a Galaxy S21 FE omogućava i najbolji selfie zbog prednje kamere od 32MP, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na svakoj fotografiji ispadnete najbolje.

Samsung Buds 2 slušalice dostupne su kao poklon do isteka zaliha, a 90 GB koje korisnici Telekoma dobijaju uz kupovinu na rate validno je tri mjeseca.

Korisnici Telekoma novi Galaxy S21 FE pametni telefon mogu rezervisati preko sajta www.telekom.me i u poslovnicama Telekoma.