Zatvoren saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara

Zbog snijega zabranjen je saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom na dionicama Grahovo - Lipci, Nikšić - Vilusi, Šavnik - Žabljak, Nikšić - Danilovgrad

6300 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim putevima, dok na sjeveru mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSG).

Iz AMSCG upozoravaju na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz klisure i usjeke.

Upotreba zimskih guma obavezna je do 1. aprila, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog snijega zabranjen je saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom na dionicama Grahovo - Lipci, Nikšić - Vilusi, Šavnik - Žabljak, Nikšić - Danilovgrad.

Na magistralnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara zbog odrona, saobraćaj zatvoren sve kategorije vozila.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad - Podgorica saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestima gje se radi, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Zbog izgradnje bulevara u Podgorici, od raskrsnice Podgorica - Cetinje - Nikšić do Komanskog mosta, izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izmještanja vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Bonus video: