Početak godine u znaku humanosti: Za Andriju Bakića prikupljeno 11.600 eura za jedan dan

"Andrija je već treće dijete u prvom mjesecu ove godine za koje smo u samo jednom danu prikupili potrebna sredstva za liječenje. Beskrajno hvala cjelokupnom crnogorskom društvu što, po ko zna koji put, pokazuje da je, ipak, dječji osmijeh najvažniji ideal svijeta", poručuju iz Fondacije Budi human

3390 pregleda 1 komentar(a)
Andrija Bakić, Foto: Fondacija Budi human
Andrija Bakić, Foto: Fondacija Budi human

Za devetogodišnjeg Andriju Bakića iz Budve koji boluje od cerebralne paralize, za manje od 24 sata prikupljeno je 11.600 eura, koliko je neophodno za tretmane koji će unaprijediti njegovo stanje, saopšteno je iz fondacije Budi human.

"Andrija je već treće dijete u prvom mjesecu ove godine za koje smo u samo jednom danu prikupili potrebna sredstva za liječenje. Beskrajno hvala cjelokupnom crnogorskom društvu što, po ko zna koji put, pokazuje da je, ipak, dječji osmijeh najvažniji ideal svijeta", poručuju iz Fondacije Budi human.

Kako objašnjavaju, Andrija će sada imati priliku da na klinici u Beogradu, nastavi bitku za svoju bolju i ljepšu budućnost.

"Pored ogromnog doprinosa svih donatora, Fondacija je izvršila raspodjelu sa Opšteg računa, čime je proces prikupljanja sredstava za Andrijino liječenje ubrzan", zaključuje se u saopštenju.