Golubović uručio Salihoviću 1.000 eura: Ponosimo se što nosi zastavu Crne Gore na otvaranju zimskih Olimpijskih igara

Golubović je kazao da će u najskorije vrijeme, sličnim povodom biti organizovan prijem i za Nemanju Grbovića Radojicu Čepića, Pljevljake koji su na Evropskom prvenstvu u rukometu u sastavu reprezentacije Crne Gore napravili značajne rezultate

5054 pregleda 9 komentar(a)
Salihović i Golubović, Foto: Opština Pljevlja
Salihović i Golubović, Foto: Opština Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović uručio je danas u ime lokalne samouprave novčanu podršku u iznosu od 1.000 eura najboljem crnogorskom skijašu Eldaru Salihoviću, koji će kao član crnogorske reprezentacije učestvovati na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Poželjevši Salihoviću puno sreće na Zimskim olimpijslkim igrama Golubović je kazao da mu je čast što će Eldar biti predstavnik Crne Gore na ovom prestižnom takmičenju, što Pljevljaci imaju sportistu takvog ranga među svojim sugrađanima.

Golubović je kazao da će u najskorije vrijeme, sličnim povodom biti organizovan prijem i za Nemanju Grbovića Radojicu Čepića, Pljevljake koji su na Evropskom prvenstvu u rukometu u sastavu reprezentacije Crne Gore napravili značajne rezultate.

Rekao je i da će Opština Pljevlja uvijek pokazivati senzibilitet prema sportistima koji svojim vrhunskim rezultatima dodatno promovišu Pljevlja i Crnu Goru.

"Još jednom, želimo našem Eldaru srećan put, uz želju da se zdravo vrati i poruku da se ponosimo i činjenicom što nosi zastavu Crne Gore na otvaranju Olimpijskih zimskih igara, čime je još jednom dokazao da je ambasador Pljevalja i Crne Gore na najbolji mogući način", saopšteno je iz Kabineta predsjednika Opštine Pljevlja.

Bonus video: