Herceg Novi: Planirana izgradnja sportskog terena na Toploj

Kako ističe potpredsjednik Opštine Miloš Konjević, ovo je projekat na koji veliki broj građana dugo čeka, imajući u vidu da Topla nema niti jedan sportski teren, iako je ovo jedna od najvećih i najrazvijenijih hercegnovskih mjesnih zajednica
70 pregleda 1 komentar(a)
Topla sportski teren, Foto: Slavica Kosić
Topla sportski teren, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 26.10.2017. 13:22h

U hercegnovskom naselju Topla kod Naselje Osnovne škole „Dašo Pavićić planirana je izgradnja sportskog terena, za koji bi uskoro trebalo da bude završen projekat. Procjenjuje se da će vrijednost radova iznositi oko 40 hiljada eura.

“Na osnovu dokumentacije koju pripremaju Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju i Agencija za izgradnju i razvoj grada, Opština Herceg Novi će raspisati tender i finansirati izgradnju prvog terena u ovom dijelu grada”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Kako ističe potpredsjednik Opštine Miloš Konjević, ovo je projekat na koji veliki broj građana dugo čeka, imajući u vidu da Topla nema niti jedan sportski teren, iako je ovo jedna od najvećih i najrazvijenijih hercegnovskih mjesnih zajednica.

Teren će moći da koriste i đaci škole Dašo Pavićić koristiti đaci ove, najveće novske osnovne škole, a u svim ostalim terminima biće otvoren za sve građane. Briga o održavanju terena biće povjerena Mjesnoj zajednici Topla.

„Uz već postojeći boćarski teren, ova lokacija postaće sjajno mjesto za okupljanje svih generacija, druženje i bavljenje sportom“, kazao je Konjević

Bonus video: