Nikčevićima potrebna pomoć: Dvoje djece bolesno, porodica iscrpila mogućnosti

“Porodica se već 11 godina bori za svoju djecu i sve mogućnosti su iscrpili, ali ne odustaju od borbe da pomognu sinovima
488 pregleda 1 komentar(a)
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 26.10.2017. 13:21h

NVO “Izvor života” iz Nikšića nastavlja sa humanom misijom i ovoga puta poziva sve ljude dobre volje, privrednike i preduzetnike, da pomognu porodici Nikčević koja ima bolesnu djecu. Dijana i Mirko Nikčević imaju petoro djece – tri kćerke, Aleksandru (14), Vladanku (13) i Anastasiju (7), i sinove, Vasilija (11) i Jakova (3).

“Mirko i Dijana se već 11 godina bore sa bolnom činjenicom da njihov stariji sin Vasilije od rođenja ima tumor debelog crijeva. Odmah nakon rođenja operisan je na Dječijoj klinicii u Podgorici. Njemu je nekoliko mjeseci nakon rođenja otkrivena i trombocitopenija, a kada je napunio deset godina i tumor vilice. Operisan je u Beogradu gdje mu je dio vilice uklonjen”, kazala je Konstatina Maraš iz “Izvora života”.

I mlađi sin Jakov takođe je bolestan. I njemu je okriven tumor debelog crijeva, operisan je, i ima blaži oblik trombocitopenije.

“Porodica se već 11 godina bori za svoju djecu i sve mogućnosti su iscrpili, ali ne odustaju od borbe da pomognu sinovima. Mirko je od skoro počeo da radi na određeno vrijeme, dok je Dijana nezaposlena. Ona ne bi ni mogla da radi zbog zdravstvenih problema sinova. Ovo je jedna od najtužnijih priča u našem gradu i molimo sve dobre ljude da im pomognu”, apelovala je Maraš.

Svi koji žele pomoći to mogu učiniti uplatom na žiro–račun: 540-3210026577, Erste banka na ime Mirka Nikčevića.

Bonus video: