N1 emisije i dokumentarci od sada u Video Klubu

Katalog “N1 izbor” je prvi katalog informativnog programa u Video Klubu

38042 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Emisije, dokumentarci i specijali N1 televizije od danas će biti dostupni svima, bez prekidanja i reklama, u katalogu “N1 izbor” u EON Video klubu.

Katalog “N1 izbor” je prvi katalog informativnog programa u Video Klubu sa svim dnevnim, nedjeljnim i mjesečnim emisijama – „Iza vesti“, „Da razumemo“, „Rekonstrukcija“, „360 stepeni“, „Dan uživo“, „Novi dan“ i drugim, kao i vrhunskim N1 serijalima i dokumentarcima emitovanim od 2014.

Pored najnovijih dokumentarnih filmova iz N1 produkcije kao što su “Ping Pong Linglonga“, „Amin za zločin“ i „Kraljevi asfalta“ dostupni su i oni koji su izazvali veliko interesovanje prethodnih godina: „Zaključani“, „Megadiplomac“, „Vladalac“, „Oprostite mi moju prošlost“, „Metro zvani želja“ i drugi.

U N1 katalogu dostupne su sve emitovane epizode serijala „Junaci doba zlog“, kao i sve epizode serijala o stanju medijskih sloboda „Mediji u Srbiji: Hronika propadanja“.

U Video Klubu će biti postavljen i serijal „Ima ko da pamti“ kojim su novinari N1 pokušali da ukažu na sve neriješene afere u prethodnoj deceniji.

“N1 izbor” je dostupan Telemach korisnicima u okviru Video Kluba već od EON Light TV paketa.