Tivatski vatrogasci posjetili vrtić "Bambi": Djeca "gasila" crijevom, slušala priče vatrogasaca

Pripadnici SZS sa jednim od svojih protivpožarnih vozila nenajavljeno su došli u vrtić u centru grada, uz zvuke sirene i sa upaljenim rotacionim svjetlima, što je oduševilo djecu koja su imala priliku neposredno se družiti sa vatrogasima i iz prve ruke se upoznati sa radom pripadnika SZS
98 pregleda 0 komentar(a)
Tivat, vatrogasci, Foto: Služba zaštite i spasavanja Tivat
Tivat, vatrogasci, Foto: Služba zaštite i spasavanja Tivat
Ažurirano: 25.10.2017. 14:58h

Direktorica JPU "Bambi" iz Tivta Jasna Vujović i komandir Službe zaštite i spašavanja (SZS) Opštine Tivat Zoran Barbić danas su mališanima iz centralnog tivatskog vrtiča priredili događaj za nezaborav.

Naime, pripadnici SZS sa jednim od svojih protivpožarnih vozila nenajavljeno su došli u vrtić u centru grada, uz zvuke sirene i sa upaljenim rotacionim svjetlima, što je oduševilo djecu koja su imala priliku neposredno se družiti sa vatrogasima i iz prve ruke se upoznati sa radom pripadnika SZS.

Mališanima iz ukupno devet starijih i mlađih vaspitnih grupa prikazan je rad vatrogasaca, a djeca su imala priliku da "gase" crijevom, pale sirenu i slušaju priče vatrogasaca.

Vujović je najavila da će djeca iz dviju starijih vaspitnih grupa za desetak dana posjetiti i stanicu tivatske policije, dok će na proljeće JPU "Bambi" djecu odvesti i u posjetu Aerodromu Tivat.

Bonus video: