Rad Stevana Đurića najbolji na međunarodnom takmičenju

Njegov rad je, stoji u obrazloženju, vrlo dobro istražen i pruža konkretne preporuke sa posebnim naglaskom na mogućnosti zapošljavanja mladih na zapadnom Balkanu

4049 pregleda 5 komentar(a)
Foto: UCG
Foto: UCG

Rad studenta treće godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore (UCG) Stevana Đurića izabran je za najbolji na studentskom takmičenju koje je organizovala međunarodna asocijacija TEPSA, u kategoriji "Zapošljavanje i socijalne politke".

Iz UCG su saopštili da nagrađeni rad studenta govori o poboljšanju mogućnosti zapošljenja za mlade na Zapadnom Balkanu u postpandemijskom svijetu.

"Đurić je tokom druge godine studija učestvovao na projektu Jean Monnet u okviru kojeg je na predmetu Međunarodna ekonomija kod prof. dr Danijele Jaćimović dio nastave bio izvođen na engleskom jeziku. Tokom trajanja tog projekta, studentima je bilo omogućeno da učestvuju na ovom takmičenju što je Stevan prihvatio kao izazov i odnio pobjedu", piše u saopštenju.

Njegov rad je, stoji u obrazloženju, vrlo dobro istražen i pruža konkretne preporuke sa posebnim naglaskom na mogućnosti zapošljavanja mladih na zapadnom Balkanu.

Bonus video: