Problem sa električnim vodovima: Nova žičara K7 u Kolašinu danas nije funciji

Novu žičaru šestosjed K7, uz oko 10 km pratećih staza, svečano su, prije tri dana, otvorili premijer Zdravko Krivokapić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i Milošević.

10280 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Nova žičara K7, koja spaja ski staze skijališta Kolašin 1600 i Kolašin 1450, danas nije u funkciji. Kako su "Vijestima" rekli u preduzeću Skijališta Crne Gore, riječ je o problemu sa električnim vodovima, koji će danas biti riješen.

"Struje ima na polaznoj, ali ne i na izlaznoj stanici. Ekipe konzorcijuma Novi volvox, koji su izvodili radove na tom objektu, su na terenu. Očekujem da kvar bude ubrzo otklonjen, tako da će K7 sjutra biti u funkciji", kazao je "Vijestima" izvštni direktor Skijališta Đuro Milošević.

Novu žičarau šestosjed K7, uz oko 10 km pratećih staza, svečano su, prije tri dana, otvorili premijer Zdravko Krivokapić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i Milošević.

Kako je rečeno na otvaranju, riječ je o najmodernijem šestosjedu, sa ugrađenim grijačima, Wi Fi signalom... Dužine je 1,5 km, a kapacitet 2.600 skijaša na sat i povezuje preko 45 kilometara skijaških staza na Bjelasici.

Bonus video: