Radnička partija: Novi GST hitno da postupi po prijavama radnika Vektra Boke

"Isto tako nadamo se urgentnom postupanju i po prijavama ostalih radnika, preduzeća koje su žrtva tranzicije i stečajne mafije koja je po istoj matrici opljačkala državna i društvena dobra ove zemlje, dok je radničku klasu do te mjere obespravila da je od radnika napravila socijalne slučajave"

5240 pregleda 78 reakcija 9 komentar(a)
Maksim Vučinić, predsjednik Radničke partije, Foto: Radnička partija
Maksim Vučinić, predsjednik Radničke partije, Foto: Radnička partija

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić saopštio je da od novog Glavnog specijalnog tužioca iz te partije očekuju da hitno postupi po prijavama bivših radnika Vektra Boke i, kako kaže, raskrinka stečajnu mafiju u Privrednom sudu.

"Isto tako nadamo se urgentnom postupanju i po prijavama ostalih radnika, preduzeća koje su žrtva tranzicije i stečajne mafije koja je po istoj matrici opljačkala državna i društvena dobra ove zemlje, dok je radničku klasu do te mjere obespravila da je od radnika napravila socijalne slučajave", piše u saopštenju.

Nadalje u saopštenju traže procesuiranje članova stručnog tima za sprovođenje plana reorganizacije u Vektra Boki koji su, navode, odgovorni i za flagrantno kršenje plana reorganizacije.

"Obratićemo se i pismeno SDT kako bi saznali da li su uopšte razmatrane prijave koje su podnosili radnici", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: