Unaprijedite karijeru i pridružite se internacionalnom timu profesionalaca u Porto Montenegru

Porto Montenegro i hotel Regent zapošljavaju kadar za preko 250 pozicija tokom ljetnje sezone

29428 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro

Zainteresovani ste da započnete ili unaprijedite svoju karijeru kroz perspektivan sezonski posao? Pridružite nam se na jednom od sajmova sezonskog zapošljavanja u organizaciji Porto Montenegra i hotela Regent širom Crne Gore i u glavnom gradu Srbije!

Ovi jednodnevni sajmovi koji se održavaju tokom februara i marta prilika su da saznate više o mogućnostima sezonskog zapošljavanja u kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent Porto Montenegro.

Zbog svoje rastuće popularnosti kao luksuznog nautičkog centra zbivanja, Porto Montenegro, Regent Porto Montenegro i Porto Montenegro Yacht Club traže motivisane profesionalce koji žele da se ove ljetnje sezone priključe internacionalnom timu. Tokom organizovanih sajmova, kandidati će dobiti priliku da saznaju više o svakodnevnom poslovanju ovog kompleksa i da razgovaraju s potencijalnim poslodavcima. Trenutno se potražuju kandidati za preko 250 pozicija.

Sezonski sajmovi zapošljavanja održaće se na sljedećim lokacijama:

BIJELO POLJE

22. februara, Sala Hotela Franca - od 10h do 14h

NIKŠIĆ

24. februara, Sala Hotela Onogošt - od 10h do 14h

PODGORICA

25. februara, Delta City – od 16h do 19h

BEOGRAD

1. marta, Hotel Crowne Plaza, Exhibition Hall – od 10h do 16h

TIVAT

4. marta, Blue Room – od 10h do 16h

Kandidati imaju priliku da apliciraju za raspoložive pozicije u sektorima marine, recepcije i konsijerža, maloprodaje, domaćinstva, hrane i pića, kuhinje i SPA centra.

Zainteresovanim aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i razgovori s predstavnicima različitih timova.

Za više informacija o slobodnim radnim mjestima i za online prijavu posjetite https://portomontenegro.com/me/sajam-sezonskog-zaposljavanja/