Mališani uspješno savladali zadatke na Maloj Skalinadi

Od Gradske luke do Trga Nikole Đurkovića 48 mališana uspjeli su, sami, ili uz malu pomoć roditelja da savladaju 248 skala i dobiju diplome i medalje
211 pregleda 0 komentar(a)
Učesnici skalinade, Foto: Slavica Kosić
Učesnici skalinade, Foto: Slavica Kosić

Djeca uzrasta od četiri do 11 godina koja su danas učestvovala na 3. Maloj Skalinadi uspješno su savladali zadatak, saglasni su i roditelji i organizatori Triatlon kluba X Herceg Novi.

Od Gradske luke do Trga Nikole Đurkovića 48 mališana uspjeli su, sami, ili uz malu pomoć roditelja da savladaju 248 skala i dobiju diplome i medalje.

Savladali 248 skala i dobili diplome i medalje

U kategoriji starosti takmičara do četiri godine, prvi je bio Saša Hajduković, drugi Andrija Plesničar, a treći Boris Hajduković.

Starosti do 5 godina pobjednik je Ilija Butulija, a šest godina Vanja Babović.

U kategoriji do sedam godina tri prva mjesta osvojili su Vojo Petrović, Filip Simović, Strahinja Bjelović, od 8 do 9: Todor Butulija, Dimitrije Lučić, Pavle Živanić, od 10 d0 11 Srđan Lero, Miloš Bogdanović, Andrija Pop.

U kategoriji najmlađih djevojčica starih četiri godine najbrže su bile Ema Perović I Kristina Jovanović, do pet godina Katarina Pestorić, do 6 godina Milica Lučić, Una Marčetai Ivana Nikolić, do sedam godina Valentina Đorđević, Milica Pestorić i Katarina Ćurić, do 9 godina Bjanka Bulajić, Nađa Živanović i Petra Sučević i u kategorijio od 10 do 11 godina Vjera Bulajić, Anita Kojići Maša Vasić.

Za sjutra je zakazana velika jubilarna 5.Skalinada. Start je u Gradskoj luci, a cilj na tvrđavi Španjola. Promoter trke je novinarka Rada Đaković.

Bonus video: