U SUSRET PETOJ SKALINADI

Mališani uspješno savladali zadatke na Maloj Skalinadi

Od Gradske luke do Trga Nikole Đurkovića 48 mališana uspjeli su, sami, ili uz malu pomoć roditelja da savladaju 248 skala i dobiju diplome i medalje
192 pregleda 0 komentar(a)
Učesnici skalinade, Foto: Slavica Kosić
Učesnici skalinade, Foto: Slavica Kosić

Djeca uzrasta od četiri do 11 godina koja su danas učestvovala na 3. Maloj Skalinadi uspješno su savladali zadatak, saglasni su i roditelji i organizatori Triatlon kluba X Herceg Novi.

Od Gradske luke do Trga Nikole Đurkovića 48 mališana uspjeli su, sami, ili uz malu pomoć roditelja da savladaju 248 skala i dobiju diplome i medalje.

Savladali 248 skala i dobili diplome i medalje

U kategoriji starosti takmičara do četiri godine, prvi je bio Saša Hajduković, drugi Andrija Plesničar, a treći Boris Hajduković.

Starosti do 5 godina pobjednik je Ilija Butulija, a šest godina Vanja Babović.

U kategoriji do sedam godina tri prva mjesta osvojili su Vojo Petrović, Filip Simović, Strahinja Bjelović, od 8 do 9: Todor Butulija, Dimitrije Lučić, Pavle Živanić, od 10 d0 11 Srđan Lero, Miloš Bogdanović, Andrija Pop.

U kategoriji najmlađih djevojčica starih četiri godine najbrže su bile Ema Perović I Kristina Jovanović, do pet godina Katarina Pestorić, do 6 godina Milica Lučić, Una Marčetai Ivana Nikolić, do sedam godina Valentina Đorđević, Milica Pestorić i Katarina Ćurić, do 9 godina Bjanka Bulajić, Nađa Živanović i Petra Sučević i u kategorijio od 10 do 11 godina Vjera Bulajić, Anita Kojići Maša Vasić.

Za sjutra je zakazana velika jubilarna 5.Skalinada. Start je u Gradskoj luci, a cilj na tvrđavi Španjola. Promoter trke je novinarka Rada Đaković.

Preporučujemo za Vas