Poziv za parking garaže etažnim vlasnicima u Podgorici

Kako se navodi, ovim javnim pozivom Glavni grad je opredijelio 6.600 eura, a maksimalan iznos koji jedna skupština etažnih vlasnika može dobiti je 1.100 eura

11137 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Glavni grad Podgorica objavio je Javni poziv za postavljanje parking garaža za bicikla kojim se Skupštinama etažnih vlasnika sa teritorije Podgorice dodjeljuju subvencije za postavljanje parking garaža, kako bi se riješilo pitanje bezbjednog parkiranja bicikala.

Kako se navodi, ovim javnim pozivom Glavni grad je opredijelio 6.600 eura, a maksimalan iznos koji jedna skupština etažnih vlasnika može dobiti je 1.100 eura.

"Poziv se odnosi na definisane lokacije u Podgorici i to Centar grada – bulevari Svetog Petra Cetinjskog, Stanka Dragojevića, Ivana Crnojevića, Ulica Marka Miljanova, Stara varoš, Drpe Mandića – Ulica kralja Nikole, Bracana Bracanovića (ukljućujući zgradu 'Razvršje'), Bulevar Ibrahima Dreševića, Mitra Bakića, Oktobarske revolucije (zgrade sa obje strane ulice), Ulica Bratstva i jedinstva (zgrade sa obje strane ulice), Trg Božane Vučinić", navodi se u pozivu.

Pored toga to se odnosi i na Zabjelo za Ulicu kralja Nikole, 27. marta (uključujući zgradu "Zabjelska Vektra”), princeze Ksenije (zgrada “Splićanke”), ulicu vojvode Ilije Plamenca, Novu 4, Ulicu Radosava Burića, Blok 5 – bulevar Mihaila Lalića, ulice Meše Selimovića, Blaža Jovanovića, Velizara Terzića.

City kvart – ulice Cetinjski put, ulica radnog naziva “b”, vojvode Maša Đurovića, Radoja Dakića, Studentska (uključujući “Profesorske zgrade”) Stari aerodrom, Konik – Cvijetna ulica, bulevar Veljka Vlahovića (zgrade sa obje strane ulice), Bulevar Ibrahima Koristovića, ulice Avda Međedovića, Pera Ćetkovića, Bulevar Josipa Broza Tita. Parking garažu za bicikla obavezno je izraditi u skladu sa opisom i grafičkim prilozima koji su sastavni dio poziva, a svi detalji dostupni su u samom tekstu. Javni poziv je otvoren 20 dana od dana objavljivanja, a informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Javni poziva mogu se dobiti svakog radnog dana na telefon: 020/665-040 i /ili putem e mail-a bojana.sarovic@podgorica.me..

Bonus video: