Penzioneri sa sjevera sakupili preko 14 eura pomoći za poslanike, novi protest zakazali za sedam dana

Navode da će blokirati raskrsnicu kao upozorenje Podgorici da će sljedeći put blokirati čitav sjeverni region prema glavnom gradu u slučaju im se ne ispune zahtjevi

23756 pregleda 372 reakcija 76 komentar(a)
Sa jučerašnjeg performansa, Foto: Jadranka Ćetković
Sa jučerašnjeg performansa, Foto: Jadranka Ćetković

Penzioneri sa sjevera Crne Gore sakupili su preko četrnaest eura pomoći za poslanike Skupštine Crne Gore na jučerašnjem performansu u Bijelu Polju.

U saopštenju poručuju da su danas i zvanično proteste najavili Centru bezbjednosti Bijelo Polje za sedam dana, prvog marta u 12h na Gradskom trgu, odakle će nakon obraćanja predstavnika penzionera krenuti u protestnu šetnju do glavne gradske bjelopoljske raskrsnice ka Podgorici.

Uplata penzionera sa sjevera
Uplata penzionera sa sjeverafoto: Penzioneri Sjevera

Navode da će blokirati raskrsnicu kao upozorenje Podgorici da će sljedeći put blokirati čitav sjeverni region prema glavnom gradu u slučaju im se ne ispune zahtjevi.

"Pozivamo sve penzionere ne samo sa sjevera Crne Gore već iz čitave države da dođu 1.marta u Bijelom Polju i svi zajedno pokažemo našu snagu, takođe pozivamo i sve građane da izađu taj dan na trg i daju podršku penzionerima u borbi za svoja prava i svoje dostojanstvo", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: