U subotu nastavak akcije "Za zdrava pluća našeg grada"

"Akcija će se nastaviti u subotu, 26. februara, sa početkom u 11 časova na brdu Gorica (Lješkopoljska) i odabranoj lokaciji na području naselja Gornja Gorica", saopšteno je iz Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj

1598 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj
Foto: Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj

Akcija "Za zdrava pluća našeg grada" nastaviće se u subotu na brdu Gorica (Lješkopoljska) i odabranoj lokaciji na području naselja Gornja Gorica.

Iz Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj kazali su da je cilj akcije osnaživanje zajedničkog djelovanja Glavnog grada i lokalne zajednice kroz oplemenjivanje životnog ambijenta.

"Akcija će se nastaviti u subotu, 26. februara, sa početkom u 11 časova, kada će gradski Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj i preduzeće Zelenilo, u saradnji sa sugrađanima iz naselja Gornja Gorica, realizovati akciju sadnje na brdu Gorica (Lješkopoljska) i odabranoj lokaciji na području naselja Gornja Gorica", saopšteno je iz Sekreterijata.

Ističu i da Glavni grad nastavlja da, organizovanjem ovih i sličnih akcija, daje značajan doprinos očuvanju i unapređenju stanja zelenih površina u Podgorici.

Bonus video: