Opšta agronomija na Poljoprivrednom fakultetu

Opština će finansijskim sredstvima pružiti pomoć u renoviranju prostorija u kojima se nalazi fakultet, najavio je Smolović

3101 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština BP
Sa sastanka, Foto: Opština BP

Od naredne akademske godine na Poljoprivrednom fakultetu u Bijelom Polju otvara se novi smjer „Opšta agronomija”, saopštile su na sastanku kod predsjednika Petra Smolovića dekanica prof. dr Božidarka Marković i rukovoditeljica odjeljenja u Bijelom Polju Đina Božović.

"Na sastanku koji je održan juče, profesorice su me izvijestile da je novi program Opšta agronomija spreman za sertifikaciju i da će ukoliko sve bude teklo po planu od naredne školske godine u Bijelom Polju zaživjeti još jedan smjer na Poljoprivrednom fakultetu" - kazao je predsjednik Opštine Bijelo Polje i gošćama prenio da će Opština finansijskim sredstvima pružiti pomoć u renoviranju prostorija u kojima se nalazi fakultet.

Dekanica Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Božidarka Marković je iskazala zahvalnost za kontiniranu podršku koju Opština pruža toj ustanovi, ističući njen značaj od uspostavljanja studijskih programa u Bijelom Polju.

Bonus video: