Turistička organizacija Opštine Budva na sajmu turizma u Varšavi

Predstavnike crnogorskog turizma pozdravila je i Ljiljana Tošković, ambasadorka Crne Gore u Poljskoj, kao i Darijuš Rogovski, ministar turizma Poljske
149 pregleda 0 komentar(a)
TO Budva, Foto: TO Budva
TO Budva, Foto: TO Budva
Ažurirano: 24.10.2017. 08:34h

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je destinaciju na nedavno održanom međunarodnom sajmu turizma „World travel show“, koji je juče završen u u poljskoj prijestonici Varšavi.

“Grad sa svega 20.000 stanovnika godišnje posjeti više od 800.000 turista koji ostvare četiri miliona i sedamsto hiljada noćenja. Među gostima iz više od 80 zemalja svijeta, na sedmom mjestu (po broju dolazaka i ostvarenih noćenja) prošle godine se nalazila Poljska, sa 23.000 dolazaka i skoro 120.000 ostvarenih noćenja. Broj gostiju iz Poljske iz godine u godinu bilježi konstantan rast, pa se nadamo da će vas u narednom periodu biti još više, a tome će , naravno pomoći i promotivne aktivnosti poput ovih.“ – istakao je Mladen Franović, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Budva prilikom prezentacije destinacije u Varšavi, pred brojnim prisutnim novinarima i turističkim agentima.

Tom prilikom dodijeljena je i nagrada – smještaj u Budvi u hotelu „Adria“.

Svoju ponudu u Varšavi je predstavila i Hotelska grupa „Budvanska rivijera“.

Predstavnike crnogorskog turizma pozdravila je i Ljiljana Tošković, ambasadorka Crne Gore u Poljskoj, kao i Darijuš Rogovski, ministar turizma Poljske.

Na crnogorskom štandu, pod pokroviteljstvom Nacionalne turističke organizacije predstavile su se lokalne turističke organizacije i privreda, kao i JP Nacionalni parkovi Crne Gore.

Bonus video: